صفر تا صد تشکیل پرونده مالیاتی

صفر تا صد تشکیل پرونده مالیاتی

خلاصه از صفر تا صد تشکیل پرونده مالیاتی

صفر تا صد تشکیل پرونده مالیاتی

85 / 100

صفر تا صد تشکیل پرونده مالیاتی

در حال حاضر یکی از جنبه های حیات مالی که برای افراد حقیقی یا حقوقی وجود دارد، مسئله ی پرداخت مالیات می باشد. همه ی صاحبان مشاعل و کسب و کار موظف هستند، که به عنوان یک شهروند عادی لقدام به تشکیل پرونده ی مالیاتی کنند. انجام این فرایند چالش هایی دارد، ممکن است سوالاتی در این زمینه ذهن شمار مشغول کرده باشد. در ادامه قصد داریم با بررسی صفر تا صد تشکیل پرونده مالیاتی به برخی از این ابهامات پاسخ دهیم. برای آشنایی بیشتر با روند تشکیل پرونده مالیاتی با ما همراه باشید.

 

پرونده مالیاتی چیست و چه اهمیتی دارد؟

در ادامه بحث صفر تا صد تشکیل پرونده مالیاتی باید بگوییم که تشکیل این پرونده به عنوان یک موضوع بسیار ضروری برای افراد حقوقی و حقیقی شناخته می شود. همه ی این افراد پس از اینکه اقدام به دریافت پروانه کسب و ثبت شرکت موظفند، نسبت به تشکیل پرونده ی مالیاتی اقدام کنند. این اقدام باعث می شود بتوانید به سازمان مالیاتی اطلاع بدهید، که برای انجام همه ی فعالیت های مختلف مراحل قانونی که به کار رفته و مجوزهای لازم به شکل قانونی و صحیح تامین شده اند.

صفر تا صد تشکیل پرونده مالیاتی به مفهوم انجام تکالیف مالیاتی برای اشخاص حقیقی و حقوقی نمی باشد. این اقدام به منزله ی طی کردن مراحل قانونی می باشد، که به صاحبان کسب وکار این امکان را می دهد، تا مجوزهای مورد نیازشان را برای انجام فعالیت ها دریافت نمایند. قوانین تجارت و مالیات مستقیم همه ی فعالان اقتصادی را ملز می کند، تا جهت انجام تکالیف مالیاتی خود اقدام به تشکیل پرونده نمایند.

در صورتی که افراد فاقد پرونده ی مالیاتی و کد فعالیت اقتصادی باشد، مطمئنا با چالش های فراوانی مواجه خواهد شد. در ادامه آشنایی با صفر تا صد تشکیل پرونده مالیاتی باید بدانید، که افراد فاقد پرونده امکان این را ندارند که به صورت قانونی با کسب و کارهای داخلی و خارجی تعامل داشته باشند. از جمله مشکلات دیگر محدودیت برای دسترسی داشتن به پایانه های فروشگاهی، عدم امکان دسترسی به تهیلات بانکی و عدم تواتایی برای انجام تکالیف مالیاتی را خواهد داشت.

نکته ی جالبی که در رابطه با آشنایی صفر تا صد تشکیل پرونده مالیاتی وجود دارد، این است، زمانی که در انجام تکالیف مالیاتی امکان دارد توقیف اموال و در برخی موارد ممنوع الخروج شدن فرد شود.

پرونده مالیاتی چیست و چه اهمیتی دارد؟

دلایل تشکیل پرونده های مالیاتی

درباره علل و صفر تا صد تشکیل پرونده مالیاتی موارد مختلفی وجود دارد، که به شرح آن ها خواهیم پرداخت.

  • مهمترین دلیلی که برای تشکیل پرونده ی مالیاتی وجود دارد، دریافت کد اقتصادی می باشد. دقت داشته باشید کسب و کارها و شرکت هایی که فاقد پرونده ی اقتصادی هستند، نمی توانند از این کدها استفاده کنند. عدم برخورداری از کد اقتصادی محرومیت های زیادی را برای کسب و کارها به دنبال دارد. برای درک بیشتر باید بدانید، در صورتی که یک شرکت فاقد کد اقتصادی باشد، از حق امضای قراردادهای تجاری و قانونی محروم می باشد.
  • یکی دیگر از مواردی که در صفر تا صد تشکیل پرونده مالیاتی این است، در صورتی که اشخاص حقیقی و حقوقی فاقد پرونده ی مالیاتی باشند، این امکان را ندارند که برای ارسال اظهارنامه مالیاتی اقدام کنند. زمانی که شما نتوانید اظهارنامه مالیاتی را ارائه کنید، امکان پرداخت مالیات وجود نخواهد داشت به این ترتیب شما به عنوان بدهکار مالیاتی شناخته خواهید شد.
  • یکی از فاکتورهای دیگر اینکه اگر فرد یا شرکتی فاقد پرونده ی مالیاتی باشد به عنوان مجرم شناخته می شود.
  • نکته ی دیگری که در موضوع صفر تا صد تشکیل پرونده مالیاتی مطرح می شود، این است حتی در مواردی که شرکت فاقد فعالیت است، تشکیل پرونده الزامی می باشد، در غیر این صورت مالکان آن مشمول جریمه خواهند شد.

بیشتر بخوانید

مراحل تشکیل پرونده مالیاتی

امروزه صفر تا صد تشکیل پرونده مالیاتی به دلیل گسترش فعالیت های الکترونیکی به صورت آنلاین انجام می شود. در ادامه به مراحل تشکیل پرونده اشخاص حقیقی و حقوقی می پردازیم.

§         مراحل تشکیل پرونده‌ مالياتي برای اشخاص حقیقی

ابن افراد برای تشکیل پرونده ی مالیاتی لازم است ابتدا اقدام به تشکیل پرونده کرده سپس اقدامات لازم را برای ثبت نام در کد اقتصادی انجام دهند. این افراد بعد از انجام فرایند ثبت نام باید به سازمان های دارایی اشاره کرده و جهت پیدا کردن ممیزی آدرس خود را اعلام کنند.

در مرحله ی بعد شخص اقدام کننده باید به سایت evat.ir مراجعه کرده و مرحله ی پیش ثبت نام را برای ارزش افزوده انجام دهند. لازم است که فرد اسناد مورد نیاز را برای تکمیل پرونده ارائه کند، تا بتوانند شماره پرونده و کد مالیاتی خود را دریافت نمایند.

مراحل تشکیل پرونده‌ مالياتي برای اشخاص حقوقی

از دیگر موارد موثر در صفر تا صد تشکیل پرونده مالیاتی ثبت نام اشخاص حقوقی ایت. این افراد بر اساس قوانین تجارت موظف هستند، پس از اقدام به تاسیس و ثبت شرکت، نسبت به تشکیل پرونده ی مالیاتی فرصت دارند. اشخاص حقوقی دو ماه فرصت دارند تا پس از ثبت شرکت علاوه بر اقدام برای تشکیل پرونده، اقدامات لازم را برای پرداختن حق تمبر مالیات سرمایه انجلم دهند. در حقیقت شیوه ی ثبت نام تشکیل پرونده ی مالیاتی برای افراد حقیقی و حقوقی به یک شکل است.

بر اساس حقیقی یا حقوقی بودن اشخاص میان شخصیت هایی که در عرصه ی اقتصادی فعالیت دارند اختلافاتی وجود داشته است. بر اساس ماده 48 قانون مالیات های مستقیم همه ی اشخاص حقوقی وظیفه دارند، در فاصله ی دو ماه از تاریخ ثبت قانونی شرکت نسبت به تشکیل پرونده ی مالیاتی اقدام کند.

مراحل تشکیل پرونده‌ مالياتي برای اشخاص حقوقی

سخن پایانی

در این مطلب سعی کردیم به صورت مختصر صفر تا صد تشکیل پرونده مالیاتی را مورد بررسی قرار دادیم. با توجه به اهمیت تشکیل پرونده لازم است، افراد پیشس از اقدام به این کار از افراد متخصص در این زمینه کمک بگیرید. در غیر این صورت با مشکلاتی مانند توقیف اموال و ممنوع الخروج شدن، جریمه های نقدی به دنبال داشته باشد.

یکی از تیم های تخصصی در زمینه ی امور مالیاتی تیم هخامنش است، که می تواند پیش از تشکیل پرونده از مشاوره های لازم در این زمینه برخوردار شوید.

 

 

درخواست مشاوره آنلاین

مشاوره تخصصی مطابق با نوع شغل و فعالیت شما توسط کارشناسان ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *